Απο σήμερα ξεκινούν τα μπλόκα για ανασφάλιστα Ι.Χ

0

anasfalista-autokinita-660_7

Μπορεί οι επιστολές προς όλους όσοι εμφανίζονται να είναι ιδιοκτήτες ανασφάλιστου οχήματος, να σταλούν εντός του Μαΐου, ωστόσο από σήμερα ξεκινούν μπλόκα στους δρόμους προκειμένου να εντοπιστούν και να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, όσοι επιμένουν να μην έχουν ασφάλεια στο ΙΧ τους.

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να επιτρέψει να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, με χιλιάδες οχήματα να κυκλοφορούν στους δρόμους ανασφάλιστα.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται πως όσες προσπάθειες έχουν γίνει στο παρελθόν, έφεραν ελάχιστα αποτελέσματα, αφού δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστούν οι ανασφάλιστοι οδηγοί.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Νίκησε αλλά…
Επόμενο άρθρο21 οι νεκροι στην Ουάσιγκτον
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.