Mirror Culture: Κατασκευή με περισσότερα από 6.000 μεταχειρισμένα CD

0

IgnatovArchitectsMirrorCulture2

Δεδομένου ότι η ψηφιακή μουσική συνεχίζει να αναπτύσσεται, τα CD είναι όλο και περισσότερο ένα πράγμα του παρελθόντος. Για τους αρχιτέκτονες της Ignatov Architects  , όμως, τα μικρά στρογγυλά δισκάκια ήταν το τέλειο μέσο για αυτό το έργο τέχνης, με τίτλο Mirror Culture. Για τη διαδραστική εγκατάσταση, η ομάδα, μαζί με 128 εθελοντές, κάλεσε τους δημότες και τους επισκέπτες της Βάρνας στη Βουλγαρία για να βοηθήσουν ώστε να τοποθετήσουν περισσότερα από 6.000 μεταχειρισμένα CD σε πλεκτά δίχτυα.

Οι μεταλλικές αντανακλάσεις δημιούργησαν μια  φωτεινή και σαγηνευτική εγκατάσταση που κρεμόταν πάνω από την είσοδο του τοπικού τουριστικού αξιοθέατου Sea Garden , στο παλαιότερο και πιο γνωστό δημόσιο πάρκο της πόλης. Το εύκαμπτο υλικό φύσηξε ο άνεμος και δημιούργησε απίστευτες διαθλάσεις της μετακίνησης χρώμα.

Συνειδητοποίησα ότι οι  δίσκοι χρησιμοποιούν τις ίδιες αρχές της διάθλασης και διαχωρισμού του φωτός σαν τα λέπια ψαριού και αποφάσισα να τα χρησιμοποιούν με τον τρόπο αυτό. . δήλωσε ο συντονιστής του έργου Borislav Ignatov. 

ΠΗΓΗmymodernmet.com
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα: Το πιο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα
Επόμενο άρθροΚαλαρρύτες: Ξακουστό χωριό των Ιωαννίνων με πλούσια ιστορική κληρονομιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.