Νέοι Αυτοδιοικητικοί από όλη την Ελλάδα συνεδριάζουν σήμερα για την ανεργία των νέων

0

anergia-newn.

Σήμερα το απόγευμα στις 5, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, θα γεμίσει με νέους αυτοδιοικητικούς απ’όλη την Ελλάδα. Η Μαριλένα Κοππά, ευρωβουλευτής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών που συμμετέχει στη συμπαράταξη ΔΗ.ΜΑΡ.- Προοδευτική Συνεργασία, συνδιοργανώνει μαζί τους συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Ανεργία των νέων: ευρωπαϊκή πολιτική και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Στη συζήτηση παρεμβαίνουν: η ευρωβουλευτής, ο Δημήτρης Ασημακόπουλος, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων και ο Οδυσσέας Κορακίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου.

 

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΨάχνουν το Boeing… στην άκρη του Κόσμου!!!
Επόμενο άρθροΣ.Ξηρός: “Η έκρηξη θα είναι ανεξέλεγκτη”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.