Οι πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο είναι γεγονός

0

diathesimotita_apoliseis_

Σε 1.715 ανέρχονται, με βάση τους πίνακες που δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ, οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί που αναμένεται να οδηγηθούν και τυπικά εκτός Δημοσίου τη Δευτέρα. Πρόκειται για 1045 σχολικούς φύλακες και 670 εκπαιδευτικούς, η περίοδος της οκτάμηνης διαθεσιμότητας των οποίων λήγει σήμερα χωρίς να έχει βρεθεί θέση γι’ αυτούς στο Δημόσιο, στο πλαίσιο της κινητικότητας. Πάντως, η ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι προς απόλυση εκπαιδευτικοί είναι περί τους 200.

Να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες απολύσεις από το Δημόσιο είχαν γίνει το 1992, δηλαδή, 22 χρόνια πριν όταν ο πατέρας του σημερινού υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, δείχνοντας την έξοδο στους εργαζόμενους σε αυτές.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροBoeing: Νέα αντικείμενα εντόπισε κινέζικος δορυφόρος στη θάλασσα
Επόμενο άρθροΦωτογραφίες στρατιωτών πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τον Πόλεμο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.