Χάος στη συνάντηση των συγγενών των 239 αγνοουμένων με Κινέζους αξιωματούχους

0

E49E80D756AD4D549ACCA093F0EA14A3

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην πρώτη συνάντηση που είχαν με Κινέζους αξιωματούχους οι οικογένειες των 239 επιβατών της πτήσης MH370 των Malaysia Airlines που από το βράδυ του Σαββάτου αγνοούνται.

Η συνάντηση έγινε στο Πεκίνο και οι συγγενείς των αγνοουμένων που η αγωνία τους έχει χτυπήσει κόκκινο ζήτησαν απαντήσεις για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τρεις ημέρες από τέσσερις αξιωματούχους από τα υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών και από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας.

rcmas101e11

rcmas10e11

Οι αξιωματούχοι προσπάθησαν να πείσουν τα περισσότερα από 200 μέλη ότι οι Αρχές κάνουν ό,τι μπορούν, όμως, η οργή και η απογοήτευσή τους από τους χειρισμούς της κινεζικής κυβέρνησης στην αναζήτηση των αγαπημένων τους προσώπων δεν κατευνάστηκε από τις υποσχέσεις τους και έτσι δεν άργησε να επικρατήσει το χάος.

Οι συγγενείς των αγνοουμένων άρχισαν να φωνάζουν και να αποδοκιμάζουν τους παρευρισκομένους. Ένας φώναξε: «Πού ήσασταν τόσο καιρό;». «Πείτε μας ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης των επιβαινόντων», είπε ένας άλλος, καθώς εδώ και τρεις ημέρες δεν έχουν λάβει καμία ξεκάθαρη απάντηση για την τύχη των οικείων τους. Μία άλλη γυναίκα φώναξε: «Άχρηστη κυβέρνηση».

Οι αναφορές ότι τουλάχιστον δύο επιβάτες επιβιβάστηκαν με κλεμμένα διαβατήρια έχουν τροφοδοτήσει τους φόβους ότι ίσως πρόκειται για αεροπειρατεία.

Μερικά μέλη της οικογένειας των αγνοουμένων ζήτησαν τη Δευτέρα μια ευθεία απάντηση για το αν ισχύει αυτό το ενδεχόμενα. Ακόμη, ζήτησαν από την κυβέρνηση να επεκτείνει τις προσπάθειες αναζήτησης και διάσωσης σε μεγαλύτερη κλίμακα και όχι οι έρευνες να επικεντρώνονται μόνο στα νερά κοντά στο Βιετνάμ, όπου το αεροπλάνο πιστεύεται ότι έχει συντριβεί.

Σημειώνεται πως μεταξύ των 239 επιβαινόντων επί του αεροσκάφους, οι 153 είναι Κινέζοι υπήκοοι.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚλειστά σήμερα και αύριο τα φαρμακεία
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. στις κινητοποιήσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.