Κλειστά σήμερα και αύριο τα φαρμακεία

0

farmakeio
Κλειστά θα είναι σήμερα Δευτέρα 10 και αύριο Τρίτη 11 Μαρτίου τα φαρμακεία όλης της Ελλάδας .

Οι φαρμακοποιοί ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση «να υιοθετήσει και να στηρίξει τις θέσεις του υπουργού Υγείας απέναντι στην τρόικα και να απορρίψει την ύποπτη έκθεση του ΟΟΣΑ στο τμήμα που αφορά την φαρμακευτική περίθαλψη διότι βλάπτει τη δημόσια υγεία και την ελληνική κοινωνία».

Τα περισσότερα ζητήματα που αφορούν το φάρμακο και τους φαρμακοποιού παραμένουν ανοιχτά και μετά τη συνάντηση του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη με τους επικεφαλής της τρόικας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μόνο στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και το Σάββατο.

Τη συμμετοχή τους στη 48ωρη πανελλαδική απεργία, την οποία έχει προκηρύξει το ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για την Δευτέρα και την Τρίτη, ανακοίνωσαν από κοινού ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ) και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ).

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Άντζελα Δημητρίου και η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy(1988)
Επόμενο άρθροΧάος στη συνάντηση των συγγενών των 239 αγνοουμένων με Κινέζους αξιωματούχους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.