Υποψήφια δήμαρχος ποζάρει ολόγυμνη και “μαζεύει” Ψήφους! (Φωτογραφίες)

1

ypopsifia-dhmarxos-pozarei-gymnh (1)Η Ιnma Michinina για να κερδίσει ψήφους και να βρεθεί στη θέση της δημάρχου της πόλης Κάδιθ της Ανδαλουσίας έδειξε στον κόσμο την… γυμνή της αλήθεια

Όλους τους άνδρες ψηφοφόρους στην Ισπανία έχει τρελάνει η Ιnma Michinina, που κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2015 με την δημοτική κίνηση «Πολίτες του Κάδιθ».

Η μελαχρινή καλλονή για να κερδίσει ψήφους και να βρεθεί στη θέση της δημάρχου της πόλης Κάδιθ της Ανδαλουσίας στην Ισπανία, προσφάτως πόζαρε γυμνή για το περιοδικό «Interviu» και προκάλεσε σειρά εγκεφαλικών.

«Για εμένα το να γδύνομαι και να δείχνω το σώμα μου δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει, αλλά είμαι και γυναίκα», είπε η σέξι υποψήφια για τις αισθησιακές της φωτογραφίες,.

Η Ιnma έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, όταν πριν από λίγους μήνες, υποστήριξε στο δημοτικό συμβούλιο του Κάδιθ να δοθεί άδεια για να πωλούν οι γυναίκες τις χειροτεχνίες τους σε μια υπαίθρια αγορά στην πόλη της Ανδαλουσίας.

Δείτε απόσπασμα από την… προεκλογική της εκστρατεία!

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο! Πάρτυ με αιθέριες υπάρξεις έστηνε ο πιλότος του αεροσκάφους της Malaysia…
Επόμενο άρθροΕμπρησμός Α.Τ Ν.Χαλκηδόνας: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη… (Προκήρυξη)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.