Τα χρέη απειλούν με λουκέτο το Ασυλο Ανιάτων -Τα 8 εκατ. ευρώ φτάνουν οι οφειλές

0

825981_1

Σε αδιέξοδο έχει φτάσει πλέον η κατάσταση στο Ασυλο Ανιάτων, με το ίδρυμα να απειλείται πια με λουκέτο εξαιτίας των οφειλών που αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι -οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους οχτώ μήνες- θα κάνουν γενική συνέλευση σε δύο εβδομάδες (19/3), προκειμένου να αποφασίσουν αν τελικά θα κλείσει το Ασυλο Ανιάτων, όπου φιλοξενούνται 210 ασθενείς με βαριές νευρολογικές παθήσεις.

Την Τετάρτη, η Εφορία βεβαίωσε στο ίδρυμα φόρο ακίνητης περιουσίας ύψους τριών εκατ. ευρώ, για την περίοδο 2010-2013, ενώ μεγάλο μέρος της «μαύρης τρύπας» έχει δημιουργηθεί και από τις οφειλές στο ΙΚΑ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Την ίδια ώρα, προβληματική είναι η προμήθεια του ιδρύματος με φάρμακα, καθώς οι εταιρείες αρνούνται να δώσουν υλικό στο Ασυλο Ανιάτων, εξαιτίας των χρεών που έχουν δημιουργηθεί.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΑντιγριπικός εμβολιασμός από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού
Επόμενο άρθροΚλειστό το μεσημέρι το μετρό στο Σύνταγμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.