Τα ΝΕΑ του Ιωνικού Ν. Φιλαδελφείας

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF111111ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ  ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ …. ΒΛΕΠΕΙ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
Παίζοντας υπέροχα  ο Ιωνικός  νίκησε στα Χανιά την τοπική ομάδα 24-33 και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΔΙΚΕΑ . Ακολουθεί με διαφορά 2 πόντων η ομάδα του Αιγίου.Στην επίθεση ο Ιωνικός ήτανε αποτελεσματικός και με γρήγορες επιθέσεις έφτανε εύκολα στο γκολ .Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα καταχειροκρότησαν την ομάδα του Μ Δανήλου. Όπως φαίνεται και από την βαθμολογία τα πάντα για την άνοδο θα κριθούνε από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Ιωνικού ΑΣ με τον Πήγασο Αιγίου και το ΔΙΚΕΑ Ν. Ιωνίας.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -ΙΩΝΙΚΟΣ 83-79 ! Πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους οι νεαρότατοι παίκτες του Ιωνικού και λύγησαν στα τελευταία 26΄΄ με 79-83 από την πολύ καλή ομάδα  του Ηρακλείου Κρήτης .Με πολλά παραπόνα από την διαιτησία -σε καθοριστικές φάσεις του αγώνα -είχε το τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού ,που ουσιαστικά αυτά τα λάθη διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα .
ΡΕΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ .Δεν αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας ,όπως και όλες οι ομάδες, λόγω της γιορτής … του φαιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος -που έγινε το Σαββατοκύριακο.

Προηγούμενο άρθροΆουσβιτς: Σπάνιες σφραγίδες των Ναζί
Επόμενο άρθροΤα αυτοσχέδια όπλα των διαδηλωτών του Κιέβου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.