Παλιές σέξι φωτογραφίες της όμορφης Μάρως Κοντού

Δείτε ορισμένες παλιές φωτο της διάσημης ελληνίδας ηθοποιού, όταν την παρουσίασε το Playboy

0

Maro Kontouw

Πολλοί συνάδελφοί της, αμέσως μετά το τέλος αυτής της περιόδου επέλεξαν να κάνουν είτε βιντεοταινίες είτε να παίξουν σε ερωτικές ταινίες. Η Μάρω Κοντού δεν έκανε τίποτε από τα δυο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» η ηθοποιός ρωτήθηκε αν αυτή η επιλογή της είχε να κάνει με το ότι δεν της άρεσαν οι δουλειές που γινόντουσαν τότε ή απλά «κόμπλαρε» με το γυμνό.

Εκείνη με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε ότι: «Δεν «κομπλάρω» με το γυμνό. Έχω φωτογραφηθεί παλαιότερα γυμνό για ένα περιοδικό. Καλαίσθητο γυμνό εννοώ. Δεν έκανα κασέτες, γιατί ήξερα ότι η ποιότητα του αποτελέσματος ήταν χαμηλή».

PLAYBOY 10

Maro Kontou
Όσο για το ότι σε όλες τις ταινίες την ήθελαν να παίζει στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή την μοιραία γυναίκα, την ρομαντική και πιστή σύντροφο η Μάρω Κοντού είπε:

«Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν σε όλες τις γυναίκες. Στις ταινίες ακολουθούσα πάντα τη δοκιμασμένη οδό. Το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Στο θέατρο όχι».

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροΠίνακας του Θεοτοκόπουλου από τη Σύρο στο Τολέδο
Επόμενο άρθροΥπ.δημοτική σύμβουλος… σέξι και απενοχοποιημένη! (φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.