Η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε τους συγγενείς για τα συντρίμμια

0

malaysia-660_3
Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines ενημέρωσε, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της Αυστραλίας για τον εντοπισμό των αντικειμένων, τις οικογένειες των επιβαινόντων του μοιραίου Boeing. Σύμφωνα με το CNN, η εταιρεία αναφέρει πως εντοπίστηκαν δύο μεγάλα αντικείμενα που ενδεχομένως να ανήκουν στην πτήση της Malaysia Airlines, ωστόσο αν δεν επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν μπορούν να τους στείλουν στην Αυστραλία.

Οι συγγενείς είναι απαρηγόρητοι, καθώς όλες οι πληροφορίες που ακούν τις 13 ημέρες που αγνοούνται οι δικοί τους άνθρωποι, είναι μόνο από τα ΜΜΕ και όχι από τις επίσημες Αρχές της Μαλαισίας και της αεροπορικής εταιρείας.

Την ίδια ώρα, στο ξενοδοχείο Lido στο Πεκίνο βρίσκονται άλλα μέλη οικογενειών επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης, οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης του εντοπισμού αντικειμένων, έσπευσαν γύρω από μια τηλεόραση παρακολουθώντας με αγωνία την αυστραλιανή συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι από αυτούς δεν άντεξαν και ξέσπασαν.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΕγγραφές για τον 21ο ποδηλατικό γύρο Αθήνας
Επόμενο άρθροΒίντεο με ΟΛΟ το Δημοτικό συμβούλιο με «φόντο» το Γήπεδο της ΑΕΚ! (Fx-WebTv)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.