«Ημέρα της Γης» – Ζητούνται Εθελοντές

0

GH_DIAFANIA29 Μαρτίου φέτος η «Ημέρα της γης» και τα φώτα θα σβήσουν για μία ώρα μήπως  και ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος. Εμάς, αυτό δεν μας αρκεί. Οι επιπτώσεις από την καταστροφή του  περιβάλλοντος είναι πλέον φοβερές και επιθυμούμε η ανησυχία μας να μεταφερθεί σε όσους το δυνατόν περισσότερους.

 Το ΠΠΙΕΔ με αφορμή την «Ημέρα της γης», πήρε την πρωτοβουλία, κάλεσε διάφορους φορείς και συλλογικά πλέον θα οργανώσουν διήμερο δράσεων και εκδηλώσεων για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία της Ν. Φιλαδέλφειας. Θα στηθούν περίπτερα φορέων που ασχολούνται με το περιβάλλον και θα οργανωθούν δρώμενα για μικρούς και μεγάλους για την ευαισθητοποίησή τους. Ήδη η Greenpeaceκαι το Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι από τους φορείς που θα συμμετάσχουν.

 Για να γίνουν όμως όλα αυτά και έτσι όπως τα θέλουμε, ζητάμε εθελοντές. Εθελοντές που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μας και θέλουν να βοηθήσουν στο στήσιμο του διημέρου. Οι δουλειές είναι από πολύ απλές έως και δύσκολες, από μία ώρα έως και τρεις. Πίστη χρειάζεται προς αυτό που πάμε να κάνουμε και θα βρεθεί για τον καθένα η δουλειά που του αρμόζει.

 Όσοι λοιπόν πιστεύετε ότι εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για μας κι όχι οι άλλοι για μας επί πληρωμή, ελάτε να βοηθήσετε.

 Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email : spiroskavako@gmail.comκαι στο τηλέφωνο 6940967483.

 Σπύρος Καβακόπουλος

Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική κινητικότητα: 5.000 κενές θέσεις δήλωσαν οι ΟΤΑ – Το «μπαλάκι» τώρα στους υπαλλήλους
Επόμενο άρθρο“Ζούμε Μαζί”: Και ο Γιώργος Παπακώστας με τον Απόστολο Κόντο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.