Αεροσκάφος εν πτήσει έχασε μέρος του φτερού του!

Ώρες αγωνίας για τους επιβάτες

0

delta-3
Ώρες αγωνίας έζησαν την Κυριακή,  οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της Delta Airlines όταν αποκολλήθηκε ένα κομμάτι από το φτερό.

Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από το Ορλάντο με προορισμό την Ατλάντα. Συγκεκριμένα, αποκόπηκε το πάνω μέρος του φτερού του, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτεθειμένα τα καλώδια που κάλυπτε και για το λόγο αυτό, ο πιλότος εξέπεμψε προληπτικό σήμα κινδύνου.

Ο πιλότος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροπλάνο χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Επιβάτης της πτήσης δήλωσε ότι τα μέλη του πληρώματος χειρίστηκαν την κατάσταση άκρως επαγγελματικά, ενώ από την πλευρά τους οι ειδικοί εξετάζουν το αεροπλάνο, ώστε να βγάλουν συμπεράσματα για το ατυχές συμβάν.

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθρο30χρονος ιερέας – «εγκέφαλος» συμμορίας εξαπάτησε 166 πολίτες αποκομίζοντας 78.000 €
Επόμενο άρθροΝικόλας Άσιμος 20 Αυγούστου 1949 – 17 Μαρτίου 1988
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.