Χωρίς γιατρό η Κίμωλος…

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!!

0

Kimolos

Την αγανάκτηση κι οργή, του ίδιου αλλά και των κατοίκων του νησιού που έχουν μείνει χωρίς γιατρό, εκφράζει σε επιστολή του προς κάθε αρμόδιο ο δήμαρχος Κιμώλου, ο Γεράσιμος – Θεόδωρος Μαγκανιώτης.

Η επιστολή απεστάλη προς τον υπουργό υγείας, τον διοικητή του νοσοκομείου Σύρου, τον διευθυντή του κέντρου υγείας Μήλου και τους βουλευτές Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Κιμώλου:

“Κύριοι,

Με αγανάκτηση, οργή, ντροπή και τα βλέμματά μας στραμμένα στον ουρανό για την εξ’ ύψους βοήθεια, Σας πληροφορούμε ότι από σήμερα το νησί μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ΧΩΡΙΣ ιατρό. Ερώτημα το οποίο περιμένει απάντηση: Ποιός και Πώς θα διαβεβαιώσει τους συμπατριώτες μας να κοιμόνται ήσυχοι; ΕΛΕΟΣ!!”

ΠΗΓΗ: Naxos-news.gr

Προηγούμενο άρθρο10 πράγματα που δεν ξέρατε για τα προφυλακτικά
Επόμενο άρθροΤα 10 επαγγέλματα που οι συνάδελφοι κάνουν το περισσότερο σεξ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.