Τίτλοι τέλους για Σάντος

0

 

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας.

Στη συνάντηση που είχε απόψε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Γιώργο Σαρρή, του ανακοίνωσε την απόφασή του για τη διακοπή της συνεργασίας τους μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της «γαλανόλευκης», με δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων (Euro 2012 και Μουντιάλ 2014) ο Σάντος αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Για τον λόγο αυτό έγινε και η αποψινή συνάντηση με τον Γιώργο Σαρρή, στον οποίο ανακοίνωσε ότι δεν κάνει αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει εδώ και αρκετούς μήνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τηλεοπτικό DEBATE πέντε(5) υποψηφίων δημάρχων Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθροΑνοιξαν 381 θέσεις για εκπαιδευτικούς (οδηγίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.