Σφαγή στη Νιγηρία: Στους 43 οι νεκροί μαθητές από επίθεση ισλαμιστών σε λύκειο

0

633667_νιγερια

43 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση ισλαμιστών σε λύκειο στα βορειοανατολικά της χώρας. Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ απήγαγαν, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, πολλούς ανθρώπους και πυρπόλησαν το σχολεία και άλλα κυβερνητικά κτίρια στην πόλη Μπούνι Γιάντι.

«Ασθενοφόρα μεταφέρουν τα πτώματα από το Ομοσπονδιακό Κυβερνητικό Κολέγιο στην πόλη Μπούνι Γιάντι, όπου σημειώθηκε η επίθεση τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. Έχουν μεταφερθεί 43 πτώματα στο νεκροτομείο», ανέφεραν γιατροί από νοσοκομείο της Νταματούρου, της πρωτεύουσας της πολιτείας Γιόμπε. Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή «η δυτική εκπαίδευση είναι αμαρτωλή», αυτό σημαίνει και το “Μπόκο Χαράμ”..

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη αλλαγή φύλου στην αστυνομία – Η τροχονόμος Νικολέτα έγινε Νίκος
Επόμενο άρθροΚόβονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.