Σκακιστικός Ο.Ν.Φ.: Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας

0
Αρχείο

SONF7Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φλεβάρη 2014 στο πνευματικό κέντρο του δήμου η κοπή της πίτας του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου. Παρευρέθηκαν επίσης η Δανάη Γκούμα, Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι Κώστας Ευαγγελινός, Σέβη Γιαννακοπούλου & Γιάννης Κουτρούλης από το συνδυασμό “Νέο”-Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού τύπου.

Η εκδήλωση άρχισε με μια σύντομη αναδρομή στην δεκαετή πορεία του συλλόγου και συνεχίστηκε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις των σκακιστών που ξεχώρισαν πέρυσι για την εξαιρετική τους απόδοση: Μαρίνα Φαραντούρη (1η σκόρερ στον ΠΟΑ με 7,5/9 & 2η σκόρερ στην Α’ Εθνική με 5/7) και Γιώργος Καλογριδάκης (1ος σκόρερ στην Α’ Εθνική με 5,5/7 & 3ος στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα).

Σημείο αναφοράς για την φετινή εκδήλωση αποτελεί ασφαλώς η βράβευση τριών αθλητών του ΣΟΝΦ, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε διάφορες Ολυμπιάδες. Πρόκειται για τους Σπύρο Λοβέρδο (Ολυμπιάδα ανδρών του 1956 στη Μόσχα), Γιώργο Καλογριδάκη (Ολυμπιάδα νέων του 2012 – η εθνική μας κατετάγη 6η!) και Αλέξη Μανάγια (Ολυμπιάδες τυφλών του 1992, 1996 και 2008).

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς συγκαταλέγονται η ευγενική προσφορά εκ μέρους του κ. Λοβέρδου ενός σπάνιου σκακιστικού βιβλίου (συλλογή παρτίδων του μεγάλου Άγγλου σκακιστή του 19ου αιώνα Μπλάκμπουρν που εκδόθηκε 1899!), καθώς και η απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Οδυσσέα Βαζελάκη, πρόεδρο του Δ.Σ. επί 10 συναπτά έτη, ως αναγνώριση της πολύτιμης συνεισφοράς του στην επιτυχημένη πορεία του ΣΟΝΦ. Ο κ. Βαζελάκης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται κοντά στο σύλλογο και με την εθελοντική προσφορά τους εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και την κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τους νεαρούς σκακιστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του ΣΟΝΦ ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου και εύχεται στα μέλη του να έχουν μια δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά!

Προηγούμενο άρθροH Georgia Salpa στο περιοδικό FHM
Επόμενο άρθροΟΑΣΗ: Ξεκίνησαν τα μαθήματα Μπριτζ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.