Ξεκίνησε η μεταφορά σχολικών φυλάκων-Ποιοι κινδυνεύουν;

0

sxΈως τις 21 Φεβρουαρίου θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μεταφοράς στους φορείς που επιθυμούν, οι σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όπως ορίζει η σχετική εγκύκλιος που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των ΟΤΑ Α’ βαθμού, στους οποίους κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώσουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταφερθούν καθορίζοντας τη σειρά προτίμησης και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, για την αποτίμηση προσόντων και τα οποία (δικαιολογητικά) τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.

Σημειώνεται ότι η μοριοδότηση γίνεται από το ΑΣΕΠ, όπως επίσης ότι όσοι υποβάλλουν
αίτηση με περιορισμένο αριθμό θέσεων και τελικά δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους επειδή σε αυτές διατίθενται υπάλληλοι που συγκεντρώνουν μεγαλύτερο αριθμό μορίων, παραμένουν σε διαθεσιμότητα, μέχρι τη λήξη του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος των οκτώ μηνών.

Ειδική μεταχείριση θα έχουν οι τρίτεκνοι υπάλληλοι, οι οποίοι μετατάσσονται κατά προτεραιότητα, εφόσον το συνολικό οικογενειακό φορολογητέο εισόδημά τους ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των αυτοτελώς φορολογούμενων ποσών, ανέρχεται σε ποσό έως και 45.000 ευρώ , όπως προκύπτει από το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας για το τρέχον (ή ελλείψει αυτού, για το προηγούμενο) οικονομικό έτος.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΈρχεται το θερμότερο καλοκαίρι στην ιστορία;
Επόμενο άρθροΟι υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΝΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.