Δίχως κόσμο η ΑΕΚ – Ανακοίνωση…

Ανακοίνωση της Θύελλας...

0

opadoi-AEKΧωρίς την παρουσία των οπαδών της θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Θύελλα Ραφήνας στο κυριακάτικο (9/2) εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Κι αυτό διότι η απάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο αίτημα της Ένωσης να αγωνιστεί με την στήριξη των οπαδών της ήταν αρνητική . Η διοίκηση της Θύελλας, ωστόσο, με ανακοίνωσή της υπόσχεται ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την φιλοξενία των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου του δικέφαλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής: Η επιθυμία μας να διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής την Κυριακή 9/2/2014 με την μεγάλη Α.Ε.Κ. στην φυσική μας έδρα οφείλεται, αφενός στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμή για την πόλη μας (στην οποία οι περισσότεροι είναι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ. λόγω καταγωγής και προσφυγιάς), αλλά και στην ομάδα μας να φιλοξενήσει στο μικρό, απαρχαιωμένο μεν αλλά φιλόξενο δε «σπίτι μας» , την ομάδα που λόγω κακών συγκυριών αγωνίζεται μαζί μας και αφετέρου στην οικονομική αδυναμία μας να προβούμε σε ενοικίαση άλλου μεγαλύτερου γηπέδου και να έχουμε την ευθύνη ως γηπεδούχοι για οτιδήποτε φθορά συμβεί. Εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα φιλοξενήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης. Για τους φιλάθλους σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και δεν θα πλησιάζει κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο».

Προηγούμενο άρθροΤα 6 μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που είναι στα 200 καλύτερα της Ευρώπης
Επόμενο άρθροΟι Ελληνίδες στις κάλπες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.