Για παιδική πορνογραφία κατηγορείται 16χρονη για γυμνές selfies

0

Rape-victim-illustration

 
Με την κατηγορία της πορνογραφίας «χρεώθηκε» ένα 16χρονο κορίτσι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ επειδή ανέβασε γυμνές selfies στο Twitter. Το κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, κατηγορείται για κακουργήματα, όπως «κατοχή, αναπαραγωγή, διανομή, προσέλκυση και διευκόλυνση παιδικής πορνογραφίας”, όπως είπε η αξιωματικός Stephanie Williams σύμφωνα με την Huffington Post. «Η νεαρή αναγνώρισε ότι είχε αναρτήσει τις εικόνες του εαυτού της [και] η μητέρα αναγνώρισε ότι οι φωτογραφίες ήταν της κόρης της,» είπε η αξιωματικός .

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το «ανέβασμα» των φωτογραφιών από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Η 16χρονη, ίσως και οι γονείς της, θα πρέπει τώρα να συμμορφωθεί με δικαστική εντολή για παρακολούθηση προγραμμάτων «συμμόρφωσης».

Πάντως αρκετοί κάτοικοι στην περιοχή δεν συμφωνούν με τις κακουργηματικές κατηγορίες περί παιδικής πορνογραφίας. ” Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να χρεωθεί με την παιδική πορνογραφία, γιατί είναι ένα παιδί”, δήλωσε η Emily Altman. “Αυτό, παιδική πορνογραφία;” είπε ένας άλλος γονέας , ο Dometre Mobley.” Είναι ένα παιδί , δεν ξέρω τι να σκεφτώ πραγματικά.

lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΈριξε μαύρη πέτρα πίσω της η Τζούλια Αλεξανδράτου
Επόμενο άρθροΟχτώ περιοχές της Ελλάδας με πιθανότητα να δεχθούν ισχυρό «χτύπημα» του Εγκέλαδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.