Αυτοί είναι οι μισθοί που παίρνουν οι μάνατζερ στην Ελλάδα [λίστα]

0

manager

Οι μάνατζερς στο κλάδο των φαρμακευτικών και αγροχημικών προϊόντων αναδεικνύονται «πρωταθλητές» των μισθών στην Ελλάδα το 2013, σύμφωνα με την έρευνα αποδοχών και παροχών που διεξάγει η KPMG.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ελεγκτικής εταιρείας, για ένα διευθυντή ανθρωπίνου δυναμικού οι μισθοί των μάνατζερς στους τέσσερις κλάδους που μελετά κάθε χρόνο η KPMG διαμορφώθηκαν το 2013 ως εξής:

Φαρμακευτικές εταιρείες

  •     Μεσαίο στέλεχος με εκτεταμένη εκπαίδευση, 8-10 χρόνια σχετική προϋπηρεσία και τουλάχιστον 6 χρόνια σε θέση προϊσταμένου: Ετήσιες μικτές αποδοχές 68.995 ευρώ.
  •     Διευθυντής ιατρικού τμήματος: 89.213 ευρώ.

Λιανεμπόριο -Καταναλωτικά προϊόντα

  •     Διευθυντής ανθρωπίνου δυναμικού με 10- 12 χρόνια προϋπηρεσία και πολύ καλή γνώση αγγλικών: Μικτές αποδοχές 61.400 ευρώ
  •     Διευθυντής μάρκετινγκ: 79.443 ευρώ.

Υψηλή τεχνολογία

  •     Διευθυντής πληροφορικής με 8- 12 χρόνια προϋπηρεσία σε θέση προϊσταμένου, πολύ καλή γνώση αγγλικών και 4- 10 υφισταμένους: 64.200 ευρώ
  •     Υπεύθυνος έργου με 8- 12 χρόνια προϋπηρεσία: 47.208 ευρώ.

Ασφαλιστικές εταιρείες

  •     Μεσαίο στέλεχος με τον τίτλο του area sales manager με πανεπιστημιακές σπουδές, 6- 10 χρόνια σχετική προϋπηρεσία και πολύ καλή γνώση αγγλικών: 45.144 ευρώ
  •     Underwriting manager (life insurance): Μέσος μικτός μισθός ήταν στα 54.861 ευρώ.

(iefimerida.gr)

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή η κοπή πίτας του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
Επόμενο άρθροΗ Αεροπορική Τραγωδία του Μονάχου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.