ΑΟΝΦ Άτταλος: Αλλαγή προπονητή – Αγώνας επιβίωσης την Κυριακή…

0

aonf-attalos-2013-201411Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Σπηλιώτη. Στην θέση του και στο “τιμόνι” της ομάδας εως το τέλος της περιόδου θα είναι ο Χρήστος Αδαμόπουλος, γνώστης του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΟΝΦ βρίσκεται πλέον σε δεινή βαθμολογική θέση και αντιμετωπίζει άμεσα το φάσμα του υποβιβασμού, μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων τριών μηνών.

Μάλιστα την Κυριακή (9/02) στις 3.00μμ στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα αντιμετωπίσει τα Πετράλωνα σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα για την περαιτέρω πορεία του…

 

Προηγούμενο άρθροΤα Τελευταία Νέα των υποψηφίων στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΈχασε στο ντέρμπι ο Χαλκηδονικός…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.