Το γιόρτασαν στη Νάξο με την ΑΕΚ

0

Η παρουσία της ΑΕΚ στη Νάξο το σαββατοκύριακο για τον Κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανναξιακό, έδωσε την ευκαιρία στους συνδεσμίτες, οπαδούς και φίλους της κιτρινόμαυρης ομάδας του νησιού να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τοπικού συνδέσμου. 

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία που βρίσκονται στους πρόποδες του Κάστρου. Ο χώρος αποδείχθηκες πολύ μικρός, αφού βρέθηκαν τουλάχιστον 150 άτομα.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος πρόσφατα σταμάτησε το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας. Μάλιστα ήταν αυτός που έκοψε την πίττα με τον Ρόβα να τον πειράζει λέγοντάς του: «μα πόσες πίτες θα κόψεις φέτος ρε Μιχάλη;». Στο πλευρό τους βρέθηκε και  ο Ιταλός αμυντικός της Ένωσης, ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Το κλίμα όπως είναι αυτονόητο ήταν γιορτινό με πολλά κεράσματα και άφθονο φαγητό. Βασικό θέμα στα συνθήματα των οπαδών της ΑΕΚ ήταν τόσο η άνοδός της στις επόμενες κατηγορίες, όσο και η επικείμενη κατασκευή της «Αγίας Σοφίας» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΗΓΗ: SportCyclades.gr

Naxos_! Naxos_2 Naxos_3 Naxos_4

 

Προηγούμενο άρθροΜπροστά στη Σαμπρίνα, τύφλα να ‘χει η Barbie
Επόμενο άρθροΠοιοι είναι οι 24 δήμοι που βάζουν “λουκέτο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.