Θωμάς Κατσακιώρης: Δήλωση-Ανακοίνωση υποψηφιότητας…

0

Λάβαμε και δημοσιεύουμε δήλωση του συμπολίτη μας και ενεργού μέλους της κοινωνίας, Θωμά Κατσακιώρη:

ΦΙΛΕΣ- ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ- ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ,

Σε λίγο καιρό από τώρα, θα κληθούμε να επιλέξουμε με την ψήφο μας την Δημοτική Αρχή που θα διοικήσει την KATSAKIORHS-THOMASπόλη μας την επόμενη πενταετία. Ως ενεργός πολίτης ,άνθρωπος με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά, δηλώνω για ακόμη μία φορά ΠΑΡΩΝ στην εκλογική μάχη του Μαΐου 2014, με την συμμετοχή μου στον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” που ίδρυσε ο αείμνηστος Γιώργος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ και εδραίωσε στην πόλη με μεγάλους κόπους και θυσίες, ακόμη και με την ίδια του την ζωή. Έναν συνδυασμό που ηγείται σήμερα η σύζυγός του, άξια συνεχιστής του οράματος του.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΑΙΤΑΝΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ;

  1. Στην δύσκολη για την οικογένειά της στιγμή, που κλήθηκε, δήλωσε ΠΑΡΟΥΣΑ και δεν ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ.
  2. Είναι μία δυναμική και έντιμη ΓΥΝΑΙΚΑ, Εργασιομανής και Αθόρυβη ΔΗΜΑΡΧΟΣ
  3. Είναι η Δήμαρχος των ΕΡΓΩΝ και όχι των ΛΟΓΩΝ. 4.-Κέρδισε το στοίχημα της συνένωσης των Δήμων Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ και Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ που προήλθε από το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
  4. Έβαλε στο περιθώριο όσους προσπάθησαν να την ποδηγετήσουν ή να την υπερκεράσουν.
  5. Διεκδικεί επάξια την δεύτερη θητεία της στον Δήμο απαλλαγμένη από παράγοντες και Μεγαλοσχήμονες. “ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” ΓΙΑ”ΝΕΟ” ΚΑΙ ” ΔΥΝΑΜΙΚΟ” ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Προηγούμενο άρθρο10 χρόνια ΣΟΝΦ & κοπή πίτας το Σαββάτο (01/02)
Επόμενο άρθρο“Κανονικά & με το Νόμο”… οι Δημοτικές εκλογές!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.