Εγκαίνια σήμερα στον πρώτο βυθιζόμενο κάδο της Αθήνας

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην πλ. Αγίου Θωμά στο Γουδί, ο πρώτος-από τους 20 που θα τοποθετηθούν συνολικά-βυθιζόμενος κάδος στην Αθήνα. Ο κάδος έχει, σύμφωνα με την «Καθημερινή», μέγεθος 6 τετραγωνικά μέτρα και χωράει περί τα 20 κυβικά μέτρα συμπιεσμένα σκουπίδια, όσα δηλαδή 45 συμβατικοί κάδοι.

Οι κάδοι αυτοί έχουν ειδικό σύστημα που ελέγχει την πληρότητα τους και ειδοποιεί την υπηρεσία καθαριότητας που στη συνέχεια αναλαμβάνει να τον αδειάσει. Η τοποθέτηση των κάδων θα γίνει ως τον Απρίλιο, σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση απορριμμάτων, όπως στη Λεωφόρο Μεσογείων και Βασ. Σοφίας στον Πύργο Αθηνών, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, στα τρία νεκροταφεία της πόλης, στην οδό Αιγινήτου και Σισίνη και στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Βουτάδων.

Ο δήμος καθορίζει σε αυτή τη φάση και τα υπόλοιπα σημεία.

lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΑπεργία της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων την Κυριακή 19/1
Επόμενο άρθροΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Νο2 Ψηφοφορίας του Fx-news για τις Δημοτικές εκλογές!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.