Διώξεις “τύπου ΤΤ” σε αιρετούς των Δήμων…

0

dioxeis-otaΜαζικές ποινικές διώξεις για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – “τύπου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου” – προβλέπει με δηλώσεις του, ο Εισαγγελέας κ. Βασίλης Φλωρίδης.

Όπως σημειώνει, στο Βήμα, ο Εισαγγελέας, «σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και νέες διώξεις για κάποιες παλαιές υποθέσεις, που έχουν σχέση με διαφθορά εκπροσώπων Ο.Τ.Α.».

«…και θα είναι πολλές», συμπληρώνει ο κ. Φλωρίδης «και θα περιλαμβάνουν “ηχηρά” ονόματα, ανάμεσα στα οποία, ορισμένα που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών, στις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου».

Επισημαίνεται ότι, ο κ. Φλωρίδης είναι αυτός, που πριν λίγους μήνες, προέβλεψε τις διώξεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα εξοπλιστικά και τα λοιπά σκάνδαλα, που έχουν να κάνουν με τον δημόσιο τομέα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ένα έργο; Μια φυλακή για 10.000 αξιωματούχους θα είναι μια καλή αρχή…».

epoli.gr

Προηγούμενο άρθρο«Πάγωσαν» οι καταρράκτες του Νιαγάρα
Επόμενο άρθροΥποψήφιος Δήμαρχος ο Γιάννης Μιχελάκης???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.