Σήμερα ο Μεγάλος Χορός των Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

0

hpeirotesΤην Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 1.00μμ θα γίνει ο Μεγάλος Χορός και η κοπή της πίτας των Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ενημερώνει, ότι στη συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 1.00 μ.μ., στο κέντρο ΓΟΡΓΟΝΑ -Δωδεκανήσου 20 Νέα Χαλκηδόνα– το κόστος της εκδήλωσης είναι μόνο 20 ευρώ και περιλαμβάνει: Πλούσιο μενού, άφθονο κρασί-αναψυκτικά, και Ζωντανή Παραδοσιακή και Λαϊκή Μουσική (Με έκτακτη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών της παραδοσιακής μουσικής της Ηπείρου: Κυρίτσης , Σιάτρας, Κιάμος, Καψάλης, Δάμος, Παγώνα κ.α.).

Επίσης στην εκδήλωση θα γίνει λαχειοφόρος αγορά με πολύ μεγάλα δώρα!

Για πληροφορίες κρατήσεις: Τηλ.: 6936.851902

Τηλέφωνο κέντρου «ΓΟΡΓΟΝΑ»: 210.2520909

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Μ. Χήτος Η Γ.Γραμματέας Μ. Μήλα

Προηγούμενο άρθροΟ Φώτης Κουβέλης στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθροΠώς σχετίζεται η έντονη ερωτική επιθυμία με το υψηλό IQ;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.