Στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

0

grigoropoulosΠέντε χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από αστυνομικούς στα Εξάρχεια συμπληρώνονται την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και κόμματα, οργανώσεις, φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η πρώτη συγκέντρωση είχε οριστεί στα Προπύλαια στις 11 το πρωί και καλούν μαθητές. Μέχρι τώρα αφίσες έχουν βγάλει οι Μαθητές/τριες, οι Εξεγερμένοι Μαθητές και το Αντιεξουσιαστικό Μαθητικό Μέτωπο.  Ακολούθησε πορεία, προς τη Βουλή. Για τις 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί και πάλι για τα Προπύλαια αντιφασιστική συναυλία από μαθητές, ενώ η κεντρική συγκέντρωση της ημέρας θα γίνει στις 6 το απόγευμα, επίσης στα Προπύλαια. Στη συγκέντρωση αυτή μέχρι στιγμής καλούν: Νέοι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), Εργατική εφημερίδα «Δράση», φοιτητικοί σύλλογοι, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, Συσπείρωση Αναρχικών.
(athensvoice.gr)

Προηγούμενο άρθροΠοιους θα επιβαρύνουν τα τεκμήρια διαβίωσης -Για ποιους θα είναι μειωμένα [λίστα]
Επόμενο άρθροΒέρνερ Φον Ζίμενς (1816 – 1892)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.