Ο καιρός της Πρωτοχρονιάς…

0

kairos-protoxronia-2014
Με πτώση θερμοκρασίας και πρωινιάτικο παγετό θα μας καλωσορίσει το νέο έτος, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο καιρός δεν θα παρουσιάσει μεταβολή σε σχέση με την Κυριακή, ωστόσο από την παραμονή πρωτοχρονιάς, δηλαδή την Τρίτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, με νεφώσεις που στα νότια και δυτικά της χώρας θα πυκνώσουν, δημιουργώντας τοπικές βροχές.

Την πρωτοχρονιά, στα νότια και τα ανατολικά θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ σποραδικές καταιγίδες θα δούμε  στα νότια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια στα θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει κι άλλη πτώση, ενώ το πρωί θα σημειωθεί παγετός.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο με τη «Μαύρη χήρα» που σκόρπισε το θάνατο στο “Στάλινγκραντ”
Επόμενο άρθροCoca Cola: Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από τη Δολιοφθορά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.