Μειωμένο εισιτήριο για πρωτοετείς φοιτητές έως τις 31 Ιανουαρίου

0

8BB544B22E7B755AB729464247D64602

 

Παρατείνεται ως τις 31 Ιανουαρίου 2014 η περίοδος παροχής μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους νεοεισαχθέντες στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου θα πρέπει να επιδεικνύεται κατά περίπτωση η βεβαίωση εγγραφής ή η βεβαίωση επιτυχίας, καθώς και η Αστυνομική Ταυτότητα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής τους και έκδοσης της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η Βεβαίωση Επιτυχίας χορηγείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασης των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

(tovima.gr)

Προηγούμενο άρθροΤέσσερα χρόνια φυλάκισης με αναστολή στον απόντα Μιχάλη Λιάπη
Επόμενο άρθροΛήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.