Δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για φοιτητές και αποφοίτους!

0

seminarsΤο πρόγραμμα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και περιλαμβάνει τέσσερις διαλέξεις 4ωρης διάρκειας, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 25 Ιανουαρίου – 5 Απριλίου 2014, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν το σύνολο των διαλέξεων, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ALBA Graduate Business School, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Αιτήσεις – δικαιολογητικά

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε ταχυδρομικά είτε να καταθέσουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως στα γραφεία των Ελληνικών Πετρελαίων στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από την αίτηση τα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν είναι:

1)Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος των περιοχών Κορδελιού, Ευόσμου, Διαβατών, Μαγνησίας, Καλοχωρίου.

2) Βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή/Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή επικυρωμένη φοιτητική ταυτότητα σε ισχύ ή αντίγραφο Πτυχίου.

3) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση από εδώ ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Ελληνικών Πετρελαίων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2310-750256, 2310-750781

(neolaia.gr)

Προηγούμενο άρθροΑλληλεγγύη είναι η λέξη κλειδί…!!!
Επόμενο άρθροΕπιστολή Δημάρχου Ε. Γαϊτανά-Αποστολάκη προς τους δημότες της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.