“Έδειξε” τον εκτελεστή των Χρυσαυγιτών…

0

xrysi-aygi-dolofonia-660Τον έναν από τους δύο εκτελεστές των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο φέρεται να αναγνώρισε κατηγορούμενος που κρατείται στην Κύπρο. Πρόκειται για τον 29χρονο Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για την πενταπλή δολοφονία που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ μετέβη την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο, όπου συναντήθηκε με τον υπόδικο. Ο 29χρονος έδωσε σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα του ενός από τους δύο εκτελεστές στο Νέο Ηράκλειο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο προφυλακισμένος αντιεξουσιαστής φέρεται να δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος συμμετείχε και στην επίθεση κατά του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009.

Τότε, τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες «γάζωσαν» το τμήμα στην οδό Πεντέλης 10. Τη συγκεκριμένη επίθεση είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα επισήμως, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ ή Αντιτρομοκρατική) παραδέχεται μόνο την επίσκεψη του κλιμακίου της στη Μεγαλόνησο.

Η συνάντηση με τον κατηγορούμενο που φέρεται ως εκτελεστής των πέντε «μπράβων» γνωστού επιχειρηματία της Κύπρου δεν επιβεβαιώνεται και η επίσκεψη αποδίδεται στη στενή και συχνή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι αξιωματικοί από τις δύο χώρες.

Παρ’ όλα αυτά, κυπριακές πηγές αναφέρουν ότι σκοπός του ταξιδιού των εξειδικευμένων αξιωματικών είναι να επιχειρήσουν εκ νέου να συλλέξουν πληροφορίες από τον έγκλειστο αντιεξουσιαστή, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει μετάσχει σε ένοπλες επιθέσεις του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης» στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως σημειώνει η εφημερίδα καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται και η χρονική στιγμή της «επίσκεψης».

Η δίκη για την υπόθεση της Αγίας Νάπας βαίνει στο τέλος της και οι αστυνομικοί μπορούν πλέον να «διαπραγματευτούν» με τον κρατούμενο τις πληροφορίες που τυχόν γνωρίζει για τους πρωταγωνιστές της νέας γενιάς τρομοκρατίας στην Ελλάδα…

(nooz)

Προηγούμενο άρθροΦωτιά η ΑΕΚ!!!
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Ισόβαθμοι νικητές εκπρόσωποι 2 γενιών του Φιλαδελφιώτικου σκακιού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.