Φωτιά η ΑΕΚ!!!

0

aekΤο παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ΑΕΚ. Παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν δύο καλά σουτ έξω από την περιοχή, η συνολική της εικόνα δεν ήταν καλή. Το σημαντικό είναι πως ο Γροντής βρέθηκε στην κατάλληλη στιγμή και άνοιξε το σκορ στο 33′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0 και ο Τραϊανός Δέλλας είχε πολλά να πει στους παίκτες του.

Η επανάληψη ήταν ονειρική. Σε 30′ η ΑΕΚ σημείωσε 6 (!) τέρματα. Η ομάδα ήταν καταιγιστική και με τον Μπρέσεβιτς να παίρνει το όπλο του και να σημειώνει χακ τρικ, το Ντακόλ  να πετυχαίνει δύο τέρματα και τον Πλατέλλα να βάζει το γκολ της χρονιάς κατάφερε να μοιράσει θέαμα στον κόσμο της ομάδας που το έχει μεγάλη ανάγκη. Στο 74′ μάλιστα, ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Καλομοίρης, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς ανέτρεψε τον Πλατέλλα και δόθηκε κόκκινη.

Ο ΠΑΟ Κρουσσώνας κατάφερε στο 80′ με τον Παππά να πετύχει το γκολ της τιμής μετά από κοντινή προβολή.

Η ΑΕΚ συνεχίζει λοιπόν την ανοδική της πορεία στο δρόμο για την άνοδο και σίγουρα με την εμφάνιση του πρώτου μέρους ο προπονητής είναι πολύ ευχαριστημένος.

ΑΕΚ(Τραϊανός Δέλλας)Βούρας, Γεωργέας(Αργυρίου 69’), Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ(Τσεβάς 76’), Μπρέσεβιτς(Παυλής 76’), Ανάκογλου, Πλατέλλας

ΠΑΟ Κρουσσώνα(Μύρων Σηφάκης)Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης(Αλέκου 62’), Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης(Ζερβός 73’), Παππάς

(aek-live.gr)

Προηγούμενο άρθροΤα “ΣΠΑΕΙ” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!(video)
Επόμενο άρθρο“Έδειξε” τον εκτελεστή των Χρυσαυγιτών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.