Eίδε να μαχαιρώνουν την έγκυο γυναίκα του την ώρα που μιλούσαν με βιντεοκλήση!

0

ginaika-maxairies-texasToν απόλυτο εφιάλτη έζησε μία έγκυος γυναίκα από το Τέξας, όταν δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο σπίτι της και μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με τον σύζυγό της.

Η 31χρονη Ρέιτσελ Πόουλ που περιμένε να γεννήσει από μέρα σε μέρα καθόταν στην κουζίνα του σπιτιού της και μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με τον σύζυγό της Τζάστιν Πόουλ ο οποίος είναι στρατιώτης και τους τελευταίους εννέα μήνες υπηρετεί στην Ασία.

Ξαφνικά ενώ το ζευγάρι μιλούσε μέσω της υπηρεσίας FaceTime, ο Τζάστιν Πόουλ είδε έναν νεαρό άντρα να μαχαιρώνει πολλές φορές τη σύζυγό του μην μπορώντας να κάνει τίποτα. Την ώρα μάλιστα της επίθεσης, το θύμα αναγνώρισε το δράστη ουρλιάζοντας το όνομά του. Πρόκειται για έναν 19χρονο που χρωστούσε χρήματα στον άντρα της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη βρήκε τη δύναμη να καλέσει την άμεση βοήθεια και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καταφέρνοντας να γεννήσει την κόρη της.

Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Πόουλ έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως είχε τη «χειρότερη συνομιλία» της ζωής του με τη γυναίκα του εκείνη την ημέρα. Ευτυχώς όμως η περιπέτειά τους είχε καλό τέλος.

(koolnews.gr)

Προηγούμενο άρθροΟι Αρχές συγκρίνουν τις δολοφονίες στο Ν.Ηράκλειο με το μακελειό στην Αγ.Νάπα
Επόμενο άρθροΑ.Σ. Ιωνικός Ν.Φ.: Τα αγωνιστικά ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.