Α.Σ. Ιωνικός Ν.Φ.: Τα αγωνιστικά ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF11Με ανάμικτα συναισθήματα υποδέχθηκε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο η αθλητική οικογένεια του Ιωνικού τα αποτελέσματα των τμημάτων του , 2 νίκες και 1 ήττα .
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΙΩΝΙΚΟΣ –ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-0 ΣΕΤ  ( 25-22,25-17,25-14) Υπέροχα τα κορίτσια μας στον εντός έδρας αγώνα …στο κλειστό της Ριζούπολης του Απόλλωνα Σμύρνης ,νίκησε την ομάδα της Αγίας Παρασκευή με 3-0 σετ .Η άμυνα  ήτανε το βασικό εκείνο στοιχείο που μας έκανε να φτάσουμε τελικά εύκολα στην 1η μας νίκη .
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 23-21.Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη επί του ισχυρού Ολυμπιακού Κερατσινίου με 23-21 .Η ομάδα μας αγωνίστηκε  με πάθος ,σοβαρότητα  και οργάνωση και δίκαια κατέκτησε την νίκη                   Ο αγών διεξήχθη στο Καματερό με γηπεδούχο τον Ιωνικό ΑΣ ! λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου αλλά και τα περισσότερα γυμναστήρια σχετικά με την Άδεια λειτουργίας τους .
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-0 .Πάλεψε η ομάδα μας στην Κρήτη αλλά στο τέλος δίκαια υπέκυψε στην ανώτερη ομάδα των Χανίων .Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Χανιά παρουσιάζονται από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική .ΡΕΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ.

Προηγούμενο άρθροEίδε να μαχαιρώνουν την έγκυο γυναίκα του την ώρα που μιλούσαν με βιντεοκλήση!
Επόμενο άρθροΣοκ στη Ρόδο: Βιασμός ανήλικης από τον πατριό με προτροπή της μητέρας της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.