22χρονη στη Ρόδο είχε κάνει το σπίτι της οίκο άνοχής εν αγνοία των γονιών της

0

porneia-570Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά την αποκάλυψη πως μια 22χρονη μετέτρεψε εν αγνοία των γονιών της το πατρικό της σπίτι σε οίκο ανοχής.

Την ιδέα της «επιχείρησης» είχε μια φίλη της η οποία μοίραζε στο στρατόπεδο της Ρόδου κάρτες με τους αριθμούς των τηλεφώνων τους και μια καρδούλα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι δύο κοπέλες μετέτρεψαν το παραδοσιακό ροδίτικο σπίτι σε ερωτική φωλιά εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει δύο χρόνια νωρίτερα επειδή η κατοικία αντιμετώπιζε προβλήματα στεγανότητας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται αγαπά ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον… νοικοκύρη. Μετά την τελευταία νεροποντή ο πατέρας της 22χρονης ζήτησε από συγγενικό τους πρόσωπο να πάει στο σπίτι για να ελέγξει για πιθανές ζημιές. Το κλειδί όμως δεν ταίριαζε στη κλειδαριά. Έτσι ο πατέρας ανησύχησε και πήγε να διαπιστώσει μόνος του τι συμβαίνει.

Ο πατέρας απόρησε γιατί δεν ταίριαζαν τα κλειδιά και προφανώς επειδή κάτι υποψιαζόταν από καιρό, παρακολούθησε το σπίτι και είδε με τα μάτια του τί συνέβαινε. Ο ίδιος δεν δημιούργησε επεισόδιο για να μην γίνει τίποτα γνωστό στη γειτονιά, αλλά ο μεγάλος καβγάς έγινε το βράδυ στο σπίτι όταν η 22χρονη επέστρεψε από τεχνικό γραφείο στο οποίο, όπως είχε πει στους γονείς της, εργαζόταν.

Όπως διαπίστωσε ο έκπληκτος πατέρας η μικρή είχε καταφέρει να καταθέσει κι ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.
(koolnews.gr)

Προηγούμενο άρθροΔιαμελισμένη βρέθηκε η 52χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες -Τη σκότωσε ο εραστής της γιατί τον απειλούσε
Επόμενο άρθροΟ Έλληνας που κατάφερε να μπει στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.