Διαμελισμένη βρέθηκε η 52χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες -Τη σκότωσε ο εραστής της γιατί τον απειλούσε

0

eleni-mponia-570Σοκάρει το έγκλημα πάθους στην μικρή κοινωνία των Σερρών που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα, με την απολογία του δράστη, οι λόγοι που οδήγησαν τον 62χρονο Γ.Ζ. ήταν ερωτικοί, αφού ο ίδιος με το θύμα ήταν εραστές.

Η άτυχη, Ελένη Μπόνια, ήταν μητέρα δύο παιδιών και είχε και δύο εγγόνια. Ήταν σε διάσταση με τον άντρα της και όταν χάθηκαν τα ίχνη της, στις 26 Μαΐου, ερευνήθηκε αρχικά ο ίδιος. Άμεσα όμως οι Αρχές τον έβαλαν από το κάδρο των υπόπτων, αφού διέθετε ατράνταχτο άλλοθι. Ο πρώην σύζυγός της είχε φύγει από το Νέο  Πετρίτσι και ζούσε στη Μύκονο όπου εργαζόταν.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 62χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, από τις τελευταίες δύο τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο δράστης και το θύμα λίγο πριν εξαφανιστεί και από την μαρτυρία ενός κατοίκου ανέφερε ότι είχε δει την άτυχη γυναίκα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγχωριανού της τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της, την στιγμή που στις καταθέσεις του ο δράστης αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση με τη γυναίκα.
Το θύμα είχε πει στον δικούς της πως θα επισκεπτόταν τον πατέρα της στο Νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλευόταν, ενώ τελευταία φορά που την είδαν έμπαινε σε ένα ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Ο 62χρονος, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών στις καταθέσεις του δήλωνε πως τη βραδιά της 26ης Μαΐου, που εξαφανίσθηκε η Ελένη Μπόνια, είχε πάει σε μια ταβέρνα για να επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι του και να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με το Έθνος, το απόγευμα, όμως, του Σαββάτου ο δράστης ομολόγησε τον φόνο της 52χρονης. Δήλωσε πως σκότωσε την 52χρονη και έριξε το πτώμα της σε μια απόκρημνη χαράδρα στο βουνό Μπέλες.

Ο Γ. Ζ. φέρεται πως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 52χρονη και ότι το τελευταίο διάστημα αυτή τον απειλούσε πως θα την αποκαλύψει στη γυναίκα του. Επίσης είπε ότι πέταξε τη γυναίκα σε μια χαράδρα, σε μια απόκρημνη περιοχή του όρους Μπέλες, σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα, στο ύψος της Βυρώνειας.

Χθες οι αστυνομικοί μαζί με άνδρες της ΕΜΑΚ έφτασαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα ανθρώπινο κρανίο, δύο άλλα οστά και μία παντόφλα. Το πτώμα διαμελίστηκε κατά την πτώση και έγινε βορά στα άγρια ζώα. Ο 62χρoνoς Γ. Ζ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σερρών, όπου σήμερα απολογείται.
(koolnews.gr)

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Παλαιό”… και νέο Δημοτικό συμβούλιο σήμερα
Επόμενο άρθρο22χρονη στη Ρόδο είχε κάνει το σπίτι της οίκο άνοχής εν αγνοία των γονιών της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.