Ημερίδα «Η κρίση χτυπά τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Ευκαιρίες και απειλές»

0

europaika panepistimiaΗ Σύνοδος των Πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων, σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, (EUA), διοργανώνουν εκδήλωση υποστήριξης των ελληνικών πανεπιστημίων στον αγώνα τους για επιβίωση, με τίτλο:

«Η κρίση χτυπά τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Ευκαιρίες και απειλές»

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις από πλευράς της Συνόδου των Πρυτάνεων ελληνικών πανεπιστημίων, ο Προεδρεύων και Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ι. Μυλόπουλος και τα μέλη του προεδρείου καθηγητής Δ. Αναγνωστόπουλος Πρύτανης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και καθηγητής Π. Τσάρτας Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθηγητής Κ. Ρέμελης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Θ. Πελεγρίνης.
Από πλευράς EUA εισήγηση θα κάνει η Πρόεδρος, καθηγήτρια Helena Nazaré και δύο μέλη του Συμβουλίου οι καθηγητές Thomas Estermann και Stefano Paleari.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 9.30 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων http://kedea.rc.auth.gr/contact.html
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Νέα ήττα και προβληματισμός…
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός σχεδίου “Design Talent 2013” από το Ίδρυμα Martin Ruzicka
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.