13 Γυμναστές στην Ηλιούπολη

0

ilioupoli_ergasiaΟ Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ) θα προσλάβει, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δεκατρείς πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.
Οι συμβάσεις αφορούν ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι τα γραφεία του ΠΑΟΔΗΛ στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ), Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλ/λης, Μεσσηνίας 26 και Δαμασκηνού, T.K. 16342, απευθύνοντάς τη στο Αθλητικό Τμήμα, υπόψη κ. Ψήμμα Ελένης (τηλ. επικοινωνίας 210 9922899 και 210 9944001).

Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 09:00 14.00.

Βασικό κριτήριο κατάταξης είναι η ανεργία.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση του Π.Α.γ.Ο., ο φορέας δύναται να προσλάβει ΠΦΑ, οι οποίοι δεν είναι άνεργοι. Η πρόσληψη αυτών γίνεται με βάση την κατάταξη τους σε πίνακα σύμφωνα με τη μοριοδότηση που περιγράφεται στο Οργανωτικό Πλαίσιο.

(Ελεύθερος Τύπος)

Προηγούμενο άρθροΑσφαλιστικό: Εμπλοκή με την Τρόικα που ζητά «μαχαίρι» στις συντάξεις
Επόμενο άρθροΒγήκε από το «τούνελ» η Ισπανία