«Χαρίζει» ο Τζόρνταν…

0

Ο Μάικλ Τζόρνταν βγάζει σε δημοπρασία το σπίτι του στο Σικάγο. Αν και η λέξη «σπίτι» δεν αποτυπώνει επακριβώς την πραγματικότητα…

Ο πρώην σταρ των Μπουλς, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA, αναζητεί αγοραστές για την κατοικία των περίπου 5600 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται σε ένα κτήμα 8 στρεμμάτων, μισή ώρα από το κέντρο της πόλης του Ιλινόις.

Το "φτωχικό" του Τζόρνταν...!!!
Το “φτωχικό” του Τζόρνταν…!!!

Ο Τζόρνταν προσπάθησε, μάταια όμως, να πουλήσει το σπίτι σε ιδιώτες, τους τελευταίους 20 μήνες. Τον Μάρτιο του 2012, η αρχική τιμή είχε οριστεί στα 29 εκατ. δολάρια για να φτάσει τελικά στα 21, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Τώρα, ο Τζόρνταν περιμένει την έκβαση της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου και στην οποία για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να καταθέσει ως εγγύηση το ποσό των 250.000 δολαρίων.

«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν, έτσι λοιπόν δεν έχω ανάγκη από ένα τόσο μεγάλο σπίτι στο Σικάγο», εξήγησε ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Μπόμπκατς στην «Wall Street Journal».

Το κτίριο, που κατασκευάστηκε το 1991, περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, 19 μπάνια και 5 τζάκια, ενώ, προφανώς, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα γήπεδο μπάσκετ με άνετα αποδυτήρια. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν επίσης γήπεδο τένις, γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο και πισίνα. Το κτήμα διαθέτει, επίσης, ένα κελάρι με δυνατότητα αποθήκευσης άνω των 500 φιαλών κι ένα γκαράζ με 15 θέσεις στάθμευσης.

Jordan_2 Jordan_3 Jordan_4

 

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Η νέα εφημερίδα του Fx-news(Οκτωβρίου)!
Επόμενο άρθροΤο Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.