Φιλαδελφειώτης, ο νέος προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας!!!

0

postekolgloy-nea-filadelfeiaΟ ομογενής τεχνικός Αγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Αυστραλίας.

Η ομάδα του, Βίκτορι, έκανε γνωστό ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Έλληνα τεχνικό για να αναλάβει τους «Σόκερους». Πάντως η Βίκτορι επέκρινε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο θέμα.

Ο Ποστέκογλου, που γεννήθηκε στην Ελλάδα (Νέα Φιλαδέλφεια) και μετανάστευσε στην Αυστραλία μαζί με την οικογένειά του σε ηλικία πέντε ετών, αναμένεται να κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Βίκτορι την Παρασκευή στο ματς εναντίον της πρώην ομάδας του Μπρίσμπαν.

Πιστεύεται ότι ο πρώτος αγώνας της εθνικής υπό την καθοδήγησή του θα δοθεί στις 15 Νοεμβρίου σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο Σίδνεϊ με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα. Ο Ποστέκογλου δεσμευόταν με την ποδοσφαιρική ομάδα της Βίκτορι η οποία δέχθηκε να τον αποδεσμεύσει, αφού όμως αποζημιωθεί από την ομοσπονδία.

Ο 48χρονος ομογενής προπονητής θα διαδεχθεί στον πάγκο τον Γερμανό Χόλτζερ Όσιεκ, ο οποίος απολύθηκε μετά τις δύο συνεχείς βαρύτατες ήττες σε φιλικά παιχνίδια. Ο Αγγελος Ποστέκογλου, ως προπονητής, έχει κερδίσει τέσσερα παναυστραλιανά πρωταθλήματα (δύο με την Ελλάδα Μελβούρνης και δύο με τη Μπρίσμπαν).

Μάλιστα ήταν προπονητής της Ελλάς όταν αυτή αγωνίστηκε στο διασυλλογικό παγκόσμιο τσάμπιονς λιγκ στη Βραζιλία. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από τα τζούνιορ με την Ελλάς Μελβούρνης και έφτασε να γίνει αρχηγός της κατακτώντας μάλιστα και δυο πρωταθλήματα μαζί της ως παίκτης. Υπήρξε προπονητής της εθνικής νέων της Αυστραλίας αλλά και προπονητής της Παναχαϊκής για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση στον Δήμο Φ.Χ. για την συγκοινωνιακή μελέτη του γηπέδου
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στις Αρχές για την Παρέλαση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.