Γήπεδο ΑΕΚ: Συνάντηση στον Δήμο Φ.Χ. για την συγκοινωνιακή μελέτη του γηπέδου

0

aek-ghpedoΟ Νίκος Παπανικολάου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν. Φιλαδέλφειας συναντήθηκε με εκπρόσωπο της εταιρίας που έχει αναλάβει την συγκοινωνιακή μελέτη του έργου, για λογαριασμό της “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”.

Η συγκεκριμένη επαφή έγινε στο πλαίσιο των κινήσεων που κάνει καθημερινά η “ομάδα γηπέδου” του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα τα τυπικά θέματα γύρω από την “Αγιά Σοφιά” και να προλάβουν τις ημερομηνίες έναρξης των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βασικό θέμα της συζήτησης, ήταν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με την ολοκλήρωση του ραντεβού ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος εξέδωσε δελτίο Τύπου(Δείτε το και ΕΔΩ):

“Οι μελετητές παρέλαβαν την συγκοινωνιακή μελέτη του Δήμου, που εγκρίθηκε πριν από λίγους μήνες από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης , ώστε να υπάρξει εναρμόνιση με τα αντίστοιχα σχέδια της Α.Ε.Κ“, αναφέρει το δελτίο Τύπου του που εξέδωσε ο Δήμος για τη συνάντηση.

Η Δήμαρχος της πόλης Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη δήλωσε: “Το σημαντικό ζήτημα του κυκλοφοριακού που απασχολεί έντονα την πόλη μας αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τόσο από πλευράς Α.Ε.Κ όσο και από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου”.

Προηγούμενο άρθροΑντιδρά η “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για το Δ.Σ. με θέμα τα Προσφυγικά!
Επόμενο άρθροΦιλαδελφειώτης, ο νέος προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.