Πρωταθλήτρια στα διαρκείας η ΑΕΚ…!!!

0

Τι κι αν η αγαπημένη τους ομάδα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική; Τι κι αν οι αντίπαλοι δεν αποτελούν ακριβώς κίνητρο για να πάει κάποιος στο γήπεδο; Τι κι αν δεν υπάρχει όχι μόνο Ευρώπη, αλλά ούτε καν Κύπελλο Ελλάδος; Οι φίλοι της ΑΕΚ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!!!

OPADOI-e1361059392849

Ο κόσμος της Ένωσης έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω. Η τελική καταμέτρηση στην πώληση των διαρκείας έδειξε 12.855. Ένας αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος φέτος στην Ελλάδα, τουλάχιστον με βάση τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Σύμφωνα με στοιχεία αυτά, ο αριθμός των καρτών που πουλήθηκαν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τις ομάδες της Super League, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει 12.000, ο ΠΑΟΚ σταμάτησε στα 12.820 και ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 8.000!!!

Σημειώνεται πως οι φίλοι της ΑΕΚ που απέκτησαν εισιτήριο διαρκείας (πλην των ανέργων που τα αγόρασαν με 30 ευρώ) εξασφάλισαν παράλληλα και μετοχές για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας, αφού τα μισά χρήματα από αυτά που έδωσαν θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

f5c3a6a79a69733cacd27122a4c338a4_XL

Οι φίλοι του δικεφάλου έδειξαν για άλλη μία φορά ότι δεν αφήνουν την αγαπημένη τους ομάδα μόνη σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με την Ένωση να βιώνει την εμπειρία της Γ’ Εθνικής, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη και των ανθρώπων του να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει και να δίνουν όραμα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Γενιά: Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣτο Μπουσείο Μπενάκη οι Μικρασιάτες Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.