Άλωσε το Άργος η ΑΕΚ!!!

0

Στα κιτρινόμαυρα βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ΑΕΚ επικράτησε του Διομήδη στο Άργος με 27-25 κι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κορυφαίος για την ΑΕΚ οΑλβανός.
Κορυφαίος για την ΑΕΚ ο Αλβανός.

Η Ένωση διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα κάνοντας το τρία στο τρία και ανάγκασε τον μεγάλο ανταγωνιστή της για τον τίτλο, στην πρώτη του ήττα. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για περίπου πενήντα λεπτά, όταν και οι κιτρινόμαυροι έκαναν το ξέσπασμά τους που τους επέτρεψε να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Σε έναν αγώνα με συναρπαστική εξέλιξη η ΑΕΚ προηγήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με διαφορά τεσσάρων γκολ (26-22, 27-23). Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να επιστρέψουν στο ματς, δεν κατάφεραν να μειώσουν πέρα από τα δύο γκολ.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Αλέξης Αλβανός, αλλά και ο τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Τσιλιμπάρης.

 

Προηγούμενο άρθρο“ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ”: Φωτορεπορτάζ από τον Δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας του Ερυθρού Σταυρού
Επόμενο άρθροΣτις 25 Οκτωβρίου έρχονται στην Ελλάδα τα δύο νέα iPhone
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.