«Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην βραδιά Παραδοσιακών Χορών του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013»

0

xoreytika1Κατάμεστος ήταν ο Πολυχώρος της Δροσίνη, την Κυριακή το βράδυ στην μουσικοχορευτική βραδιά των ομάδων Παραδοσιακού χορού, του Ενιαίου Φορέα Δράσεων Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου μας. Το θέαμα, ήταν πραγματικά απολαυστικό και παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Νεότερης Ελλάδας από τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Δυτικής Θράκης, των Νησιών του Αιγαίου  & της Μικράς Ασίας, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από το τέλος των Βαλκανικών Πολέμων.

«Ας χαμήλωναν τα βουνά να δω τη Σαλλονίκη» ήταν ο τίτλος της μοναδικής βραδιάς. Χορευτές όλων των ηλικιών, συμπολίτες μας, με εξαιρετικές παραδοσιακές στολές, παρουσίασαν μια μοναδική χορευτική παράσταση επαγγελματικών προδιαγραφών. Η Δήμαρχος της πόλης κ. Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και μεταξύ άλλων εξέφρασε για άλλη μια φορά τις θερμές της ευχαριστίες στους κατοίκους της πόλης που συμμετέχουν στα Τμήματα των Παραδοσιακών όσο και στους εξαιρετικούς δασκάλους τους, που χρόνια τώρα προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό με υπέροχα αποτελέσματα.

xoreytika2

Προηγούμενο άρθροΑ.Ε.Κ.: Που θα ανήκει τελικά το γήπεδο???
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Με “Χρονοκαθυστέρηση” και “φέιγ βολάν” η ανακοίνωση για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.