Δήμος Φ.Χ.: Με “Χρονοκαθυστέρηση” και “φέιγ βολάν” η ανακοίνωση για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη!

1

dhmos-Μεγάλη έκταση θέλει να δώσει η διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στην καταψήφιση από το μεγαλύτερο μέρος του δημοτικού συμβουλίου, της πίστωσης ποσού για ενοικίαση φωτισμού & ήχου για τον “πολιτιστικό Σεπτέμβρη” που είχε προγραμματίσει.

Και στον τίτλο μας λέμε “Χρονοκαθυστέρηση“, διότι το δελτίο τύπου η διοίκηση το έστειλε με τουλάχιστον μια μέρα καθυστέρηση, μετά την “αποκλειστική” δημοσίευση του από φιλικό της blog…

Και φυσικά κανένα πρόβλημα δεν θα είχαμε για την καθυστερημένη προς τον υπόλοιπο τύπο της πόλης αποστολή του δελτίου τύπου, εάν η καθυστέρηση δεν ήταν ένα από τα μεγάλα “κουσούρια” της διοίκησης Γαϊτάνα.

Και εξηγούμε:

  •  Πως είναι δυνατόν να φέρνεις ως έκτακτο θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο, την έγκριση πίστωσης πόσου για τον “Πολιτιστικό Σεπτέμβρη”, το 1ο  Δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και ενώ οι εκδηλώσεις έχουν αρχίσει???

  • Και μάλιστα σε ενα συμβούλιο στο οποίο έχεις απολέσει την πλειοψηφία εδώ και ενάμιση χρόνο???

  • Και το φέρνεις εκβιαστικά στο “και πέντε”,  δεν περνάει ,  και μετά κάνεις  “σπέκουλα” μοιράζοντας φυλλάδια στον κόσμο που δεν γνωρίζει “πρόσωπα και καταστάσεις”???

Τα ίδια είχαν συμβεί και τα περασμένα Χριστούγεννα με τις εκδηλώσεις που ήθελε να κάνει η διοίκηση, τα ίδια και με το πρόγραμμα “Δια βιου Μάθησης”…

Όλα τα έφερε η διοίκηση στο “και πέντε” κα ι προ τετελεσμένων γεγονότων…

* To Fx φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να γίνονται εκδηλώσεις και φυσικά είχε πάρει θέση επίσημα και επώνυμα για το πρόγραμμα “Δια βίου Μάθησης”

Δείτε το Δελτίο τύπου που μας έστειλε ο Δήμος Φ.Χ, και το οποίο μοιράζει σε φέιγ βολάν στην πόλη…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας, εξέδωσε την Κυριακή 15/9/2013 και διένειμε την παρακάτω ανακοίνωση :
«Η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σας ενημερώνει ότι η αποψινή εκδήλωση είναι η πρώτη που γίνεται σ’ αυτόν το χώρο, στα πλαίσια του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013», αλλά δυστυχώς είναι και η τελευταία.
Είχαν προγραμματιστεί άλλες 3 βραδιές οι οποίες δυστυχώς ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.
Αυτό συμβαίνει γιατί στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, τόσο η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ όσο και  οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Δημοτικοί Σύμβουλοι   καταψήφισαν το πρόγραμμα των 10 εκδηλώσεων,            συνολικού κόστους για το Δήμο 2.890,50 ευρώ.
Αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013» και να στερήσουν από όλους τους δημότες και τους κατοίκους, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 10 βραδιές πολιτισμού και διασκέδασης
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Έτσι στέρησαν, οι ίδιοι και
•    τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2012, αλλά και
•    το 100% επιδοτούμενο πρόγραμμα «Δια Βίου Μάθησης».
Με αυτές τους τις ενέργειες, το ΜΟΝΟ που πετυχαίνουν, στις πραγματικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε,  είναι να ΣΤΕΡΟΥΝ από τους πολίτες το ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής στη ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΡΦΩΣΗ και στη ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.»

Προηγούμενο άρθρο«Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην βραδιά Παραδοσιακών Χορών του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013»
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο νεκρός Παύλος Φύσσας, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δολοφονήθηκε στην Αμφιάλη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχουν δοθεί εξηγήσεις στο Δημοτ.Συμβούλιο για την …καθυστέρηση! Αναζητούσαν και άλλους χορηγούς,ώστε να μηδενιστεί εντελώς το κόστος των εκδηλώσεων.Όσον αφορά το ότι ο κόσμος δε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις μάλλον είναι εναντίον της δημοτ.αρχής και υπέρ της αντιπολίτευσης,που παίζει μονίμως υποχθόνια παιχνίδια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.