Α.Ε.Κ.: Που θα ανήκει τελικά το γήπεδο???

1

FX-AEK-GHPEDOΑρκετά μεγάλο ενδιαφέρον που χρίζει εξηγήσεων υπάρχει σε μία παράγραφο της νεοσύστατης εταιρείας «Δικέφαλος 1924″.

Στην έναρξη της εταιρείας  σε κάποιο από τα άρθρα αναφέρεται πως «Διάρκεια: Η διάρκεια της Εταιρείας ορίζεται σε ΠΕΝΗΝΤΑ (50) χρόνια και αρχίζει από την καταχώριση στο Γ.Ε.MH και λήγει την αντίστοιχη ημερομηνία του έτος 2063″.

Αυτό γεννά αρκετά ερωτηματικά. Η διοίκηση έχει καταστήσει σαφές πως το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και τον κόσμο της. Στο άρθρο όμως αυτό αναφέρεται πως για τα επόμενα 50 χρόνια η εταιρεία θα το διαχειρίζεται! Τι αλήθεια συμβαίνει τελικά; Ελπίζουμε να το μάθουμε λίαν συντόμως…

aek-live.gr

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του στίβου
Επόμενο άρθρο«Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην βραδιά Παραδοσιακών Χορών του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.