Η Χρυσή Αυγή ήταν έτοιμη να αλλάξει το όνομα της και το καταστατικό της!!!

0

xa7-480x360Στην Χρυσή Αυγή είχαν αποφασίσει να χαράξουν εναλλακτική πορεία σε περίπτωση που έβγαινε εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ωστόσο συνέβησαν τα γνωστά γεγονότα

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «RealNews της Κυριακής» ο γενικός γραμματέας του κόμματος είχε έτοιμο νέο καταστατικό και άλλο όνομα για να συνεχίσει την πολιτική πορεία του σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αντιμετώπιζε προβλήματα.

Παρά την παράδοση και σύλληψη και του τελευταίου καταζητούμενου, του Χρήστου Παππά, το κόμμα ουσιαστικά μένει εντελώς ακέφαλο, ωστόσο, προς το παρόν θα συνεχίσει να λειτουργεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μέχρι νεωτέρας.

Δραματικές αλλαγές θα υπάρξουν μόνο εφόσον το πόρισμα του Εισαγγελέα χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή στο σύνολό της «εγκληματική οργάνωση».

Προηγούμενο άρθροΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ: Φωτορεπορτάζ από την ομιλία της “Ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας”!
Επόμενο άρθροΑΕΚ-ΘΥΕΛΛΑ 2-1(ΤΕΛΙΚΟ): Το Fx στο ΟΑΚΑ με συνεχή ενημέρωση!(Ανανέωση)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.