Σεξ στην παραλία??? Ναι μεν αλλά…

0

public-sexΉρθε το καλοκαιράκι και σαν παιδιά κι εμείς (κι εσείς) μία τάση παραπάνω να ερωτευθούμε και να κάνουμε σεξ την έχουμε. Ψέματα δε θα σας πούμε! Καλοκαίρι είναι και η παραλία ενδείκνυται όσο ποτέ άλλοτε για τρελίτσες και σεξ. Αν προσέξετε 2-3 πραγματάκια τότε θα σας μείνει αξέχαστο. Κι αν δεν τα προσέξετε αυτά τα 2-3 πραγματάκια πάλι αξέχαστο θα σας μείνει αλλά με αρνητικό τρόπο:

  •     Φροντίστε να είστε σε απόμερη παραλία τύπου ερημική ή κάποια ώρα της ημέρας που να είναι εντελώς άδεια. Αν σας πετύχει κάνα αδιάκριτο μάτι μπορεί να δείτε τον εαυτό σας μετά από μερικές μέρες πρωταγωνιστή σε ροζ βίντεο στο YouTube ή κάπου αλλού που επιτρέπονται αυτού του είδους τα βίντεο…
  •     Η καλύτερη ώρα για να κάνετε σεξ στην παραλία είναι απόγευμα προς βράδυ, που η θερμοκρασία πέφτει και οι πιθανότητες να ιδρώσετε μειώνονται. Γίνετε μούσκεμα με άλλο τρόπο.
  •     Χρησιμοποιήστε πετσέτες για να ξαπλώσετε ή καλύτερα ψάθινα στρώματα. Αν εκεί που επιλέξατε να συνουσιαστείτε… έχει πέτρες τότε να ξέρετε πως θα βγάλετε σε όλο σας το κορμί μώλωπες και την επόμενη μέρα όχι σεξ δε θα μπορείτε να κάνετε αλλά ούτε να γυρίσετε πλευρά στο κρεβάτι.
  •     Αποφύγετε το σεξ μέσα στη θάλασσα καθώς κυκλοφορούν ένα σωρό μικρόβια, μύκητες και άλλα σιχαμερά πράγματα που μπορείτε να κολλήσετε.
  •     Μη ξεχάσετε τα προφυλακτικά σας. Να θυμάστε ότι οι περισσότερες εγκυμοσύνες έρχονται το καλοκαίρι που κάποιοι (καλή ώρα) παρασύρονται από τη φάση, τη θάλασσα, τα κύματα και αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Αν δε θέλετε να αλλάζετε πάνες σε 9 μήνες κάντε μία στάση σε ένα περίπτερο πριν.

public-sex2

 

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ και στο ράγκμπι!!! (VIDEO)
Επόμενο άρθροΠαραλία και μαγιό των προγόνων μας!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.