ΑΕΚ και στο ράγκμπι!!! (VIDEO)

0

AEK-RUGBY (1)Απίστευτο κι όμως Ενωσίτικο. Υπάρχει ΑΕΚ και στο ράγκμπι (!!!) και μάλιστα τα θηρία που αποτελούν την ομάδα δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Κυνηγούν την μπάλα – πεπόνι με τρέλα και ισοπεδώνουν κάθε αντίπαλο. Μιλάμε για την ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς μια από τις πιο ιστορικές ΑΕΚ που εδρεύει στην προσφυγική συνοικία του Πειραιά εκεί που το κιτρινόμαυρο στοιχείο ήταν, είναι και παραμένει ισχυρό.

Με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, χρώμα το κίτρινο και το μαύρο φυσικά και υποστηρικτές ΟΛΟΥΣ τους Ενωσίτες της AEK-RUGBY (2)τιμημένης περιοχής. Τα τελευταία χρόνια το σωματείο είχε αδρανήσει και κυρίως γινόταν μια προσπάθεια για την συγκράτηση του ιστορικού ονόματος μέσω Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η ομάδα ράγκμπι ήρθε να δώσει μια άλλη αίγλη στην ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς που αντιστέκεται στους σύγχρονους καιρούς…
H AEK Παλαιάς Κοκκινιάς συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι (Greek Rugby league) το οποίο ιδρύθηκε το 2003. Το ξεκίνημα έγινε από Ελληνοαυστραλούς που είχαν επαναπατρισθεί. Άλλωστε στην Αυστραλία το ράγκπι θεωρείται και πράγματι είναι το εθνικό άθλημα.
Στο λεκανοπέδιο της Αττικής υπάρχουν δυο ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς και ο Προμηθέας Ρέντη.

Νίκος Αγγελίδης|AEK-LIVE.GR

Προηγούμενο άρθροΓιατί είναι τόσο εθιστικό το Internet???
Επόμενο άρθροΣεξ στην παραλία??? Ναι μεν αλλά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.